Pensiunea Carmelita - Servicii de cazare Craiova
O pensiune rafinata

O pensiune rafinata

Plina de eleganta si confort, Pensiunea Carmelita va invita sa-i treceti pragul pentru a va putea bucura de ospitalitatea exceptionala si de serviciile de cazare de o foarte buna calitate.

Amplasata ideal in centrul vechi al Craiovei, aceasta pensiune va ofera o multime de posibilitati, incepand de la o cazare de exceptie si pana la vizitarea unor incantatoare monumente istorice, atractii turistice aparte si magazine cochete.

Pensiunea Carmelita dispune de locuri de cazare in 3 apartamente si 7 camere, la un confort de 3 stele. Toate camerele au un design atractiv si sunt dotate cu un mobilier deosebit, minibar, aer conditionat, wireless, programe prin satelit, baie, spalatorie, etc. Cu Pensiunea Carmelita mai puteti beneficia si de alte servicii impecabile, cum ar fi rezervari de bilete pe toate liniile aeriene, agentie de turism sau parcare pazita.

Pensiunea Carmelita reprezinta locul unde eleganta, calitatea si confortul se imbina intr-un mod relaxant si armonios. Atmosfera distincta, interioarele elegante si mobilierul calitativ, pastreaza mireasma unei lumi nobile, care vi se ofera in toata maretia ei.

0 Comments

Leave your reply